Salată de paste
PrinteazaO reteta delicioasa de salata de paste cu: ciuperci, ceapa, usturoi, rosii cherry, parmezan, ulei de masline, cimbru, sare.
- 200 g paste tip fusilli
- 3 ciuperci
- 2 fire de ceapă
- 2 căţei de usturoi
- 6 roşii cherry
- 100 g parmezan
- 2 linguriţe cu ulei de măsline
- cimbru
- sare
Mod de preparare:
Pune pastele la fiert în apă cu sare şi o linguriţă cu ulei de măsline. După ce au fiert, dă-le printr-un jet de apă rece şi lasă-le să se scurgă.
Separat, încinge restul de ulei. Adaugă ceapa tăiată rondele, ciupercile felii şi usturoiul tocat.
Lasă-le câteva minute pe foc. Separat, coace roşiile pe o plită încinsă sau în cuptor. Intr-un bol, amestecă pastele, compoziţia de ciuperci şi ceapă şi roşioarele coapte.
Potriveşte gustul de sare, presară parmezan şi aromatizează cu cimbru. Serveşte-le fie calde, fie reci.
Salată de paste
Pofta buna!