Cotlet de porc cu legume
PrinteazaO reteta delicioasa de cotlet de porc cu: vinete, rsdei verde, ardei rosii, broccoli, cartofi, morcovi, ulei, sare, piper, usturoi, patrunjel.
- 800 g cotlet de porc
- 2 vinete
- 2 ardei verzi
- 2 ardei roşii
- 300 g broccoli
- 4 cartofi
- 2 morcovi
- ulei de floarea-soarelui
- sare grunjoasă
- piper negru măcinat
- 2-3 căţei usturoi
- 3-4 frunze pătrunjel
Mod de preparare:
Se feliază cotletul de porc, se condimentează cu sare, piper şi se ung feliile cu ulei. Se spală broccoli si se opăreşte în apă cu sare.
Vinetele se spală şi se taie fâşii, se presară sare şi se lasă să se scurgă. Se călesc apoi în ulei.
Peste vinete, se adaugă usturoiul, ardeii feliaţi şi morcovul tăiat subţire. Se călesc şi se pun sare şi piper.
Se prăjesc cartofii. Se pun feliile de carne în tigaie şi se rumenesc. Se servesc cu legumele şi cartofii prăjiţi, ornate cu pătrunjel verde.
Cotlet de porc cu legume
Pofta buna!