Chiftelute in ciuperci
PrinteazaO reteta de chiftelute in ciuperci din: ciuperci, piept de pui, oua, usturoi, marar verde, paine, sare si piper.
- 300 g ciuperci albe de cultura
- 500 g piept de pui
- 2 oua
- 2 catei de usturoi
- 1 legatura marar verde
- 1 felie de paine
- sare
- piper
Mod de preparare:
Treceţi carnea prin maşina de tocat şi apoi amestecaţi-o cu ouăle, usturoiul pisat, mărarul tocat mărunt, pâinea înmuiată şi sfărâmată, sare şi piper, după gust.
Faceţi din acest amestec bine omogenizat chiftelute. Curăţaţi şi spălaţi ciupercile, tăiaţi-le picioruşele.
Puneţi în fiecare ciupercă câte o chifteluţă. Puneţi ciupercile astfel umplute într-o tavă, pe hârtie de copt. Coaceţi- le la foc potrivit. Serviţi-le calde.
Chiftelute in ciuperci
Pofta buna!