Varza pane

Printeaza

Varza pane din: varza, oua, faina, sare, piper, ulei, cascaval.

Ingrediente:Varza_pane

  • 1 varză mică şi foarte îndesată
  • 3-4 ouă (în funcţie de mărimea verzei)
  • 3-4 linguri făină
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prăjit
  • caşcaval ras sau telemea

 

Mod de preparare:

Cureţi varza de frunzele ofilite, cureţi şi cotorul, dar nu-l scoţi! Tai varza felii cam de 2 cm (ca pepenele).

Fierbi varza în apa clocotită aproximativ 10 minute (să nu se înmoaie prea tare), o scurgi şi o laşi să se răcească. între timp, pregăteşti aluatul pentru pane (albuşurile bătute spumă cu sare, gălbenuşurile şi făină, facul­tativ pui piper).

Treci fiecare felie de varză prin aluat şi o prăjeşti în uleiul încins. Poţi s-o serveşti cu caşcaval sau telemea rasă deasupra, însoţită de o salată de sezon.

Varza pane

Varza_pane

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • varză pane

1 comentariu

  1. Foarte buna varza pane

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.