Ruladă umplută

Printeaza

Rulada umpluta din: spanac, chifla, cartofi, usturoi, branza feta, samburi de pin, sare, piper, amestec de carne tocata, oua, mustar, oregano, ardei grasi, ulei de masline si rozmarin.

Ingrediente:

  •  300 g spanac congelat
  • 1 chifla veche de o zi
  • 750 g cartofi mici
  • 1 catel de usturoi
  • 100 g branza feta
  • 30 g samburi de pin
  • sare
  • pipr
  • 1 kg amestec de carne tocata
  • 2 oua
  • 2 linguri de mustar clasic
  • 1/2 lingurita de oregano uscat
  • 2 ardei grasi rosii
  • 1 lingura de ulei de masline
  • 1 lingura de rozmarin

 

Mod de preparare:

Dezghetati spanacul congelat. Inmuiati chifla în apă. Fierbeţi cartofii în coajă cca. 20 de minute. Preîncălziţi cuptorul la 200°C.

Scurgeţi spanacul şi tocaţi-l. Curăţaţi usturoiul, apoi tocaţi-l mărunt. Fărâmiţaţi brânza. Prăjiţi sâmburii de pin fără adaos de grăsime.

Amestecaţi-i cu spanacul, brânza, usturoiul, sarea şi piperul. Stoarceţi chifla. Frământaţi-o cu ouăle, carnea tocată, muştarul, oregano, sarea şi piperul. Cu 2/3 din acest amestec formaţi un rulou.

Faceţi o adâncitură în mijloc, umpleţi-o cu amestecul cu spanac şi acoperiţi cu restul de amestec de carne tocată.

Aşezaţi totul într-o formă de sufleu plată şi daţi rulada la cuptor cca. 1 oră.

Scurgeţi cartofii şi curăţaţi-i de coajă. Tăiaţi ardeiul bucăţi.

Amestecaţi-i cu uleiul Pietro Coricelli, sarea şi rozmarinul, puneţi-i în ultimele 30 de minute lângă ruladă şi lăsaţi totul să se pătrundă.

Serviţi rulada împreună cu legumele.

 

Ruladă umplută

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.