Cartofi umpluti (varianta)

Printeaza

Cartofi umpluti

Ingrediente:Cartofi umpluti (varianta)

  • 8 cartofi mari
  • carne tocata
  • 30 g unt
  • 1 ceapa
  • 3 linguri ulei
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
  • 100 g miez de paine
  • 1 ou
  • 200 ml supa de carne
  • 1 lingura faina

Mod de preparare:

Se caleste ceapa, se adauga carnea tocata si patrunjelul si se mai lasa la foc mic inca 5 minute.

Se adauga miezul de paine, oul batut, sare si piper. Se curata cartofii, se face o scobitura incapatoare si se umplu cu tocatura. Se aseaza intr-o tava unsa cu unt.

Se face un sos din faina, peste care se toarna treptat supa. Se toarna sosul peste cartofi. Se da la cuptorul incins si sa tine 1 ora.

Cand sunt aproape gata se pot stropi cu putin suc de rosii. Se servesc cu salata verde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.