Cartofi umpluti (varianta)
PrinteazaCartofi umpluti
- 8 cartofi mari
- carne tocata
- 30 g unt
- 1 ceapa
- 3 linguri ulei
- 1 legatura patrunjel
- sare
- piper
- 100 g miez de paine
- 1 ou
- 200 ml supa de carne
- 1 lingura faina
Mod de preparare:
Se caleste ceapa, se adauga carnea tocata si patrunjelul si se mai lasa la foc mic inca 5 minute.
Se adauga miezul de paine, oul batut, sare si piper. Se curata cartofii, se face o scobitura incapatoare si se umplu cu tocatura. Se aseaza intr-o tava unsa cu unt.
Se face un sos din faina, peste care se toarna treptat supa. Se toarna sosul peste cartofi. Se da la cuptorul incins si sa tine 1 ora.
Cand sunt aproape gata se pot stropi cu putin suc de rosii. Se servesc cu salata verde.
Pofta buna!