Penne cu ratatouille
PrinteazaO reteta de penne cu ratatouille din: penne, sare, vanata, dovlecel, ardei gras, ceapa, ulei de masline, piper si parmezan.
- 500 g penne
- sare
- 1 vanata medie
- 1 dovlecel mare
- 1 arde gras rosu mic
- 1 ardei gras galben mic
- 1 ceapa
- 3 linguri ulei de masline
- piper
- 100 g parmezan
Mod de preparare:
Fierbeti pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Pregatiti legume. Taiati vinetele rondele, presarati-le cu sare si lasati-le circa 5 minute. Curatati ceapa si taiatio cubulete, la fel si restul legumelor.
Incingeti uleiul si caliti ceapa. Scurgeti vinetele, taiati-le cubulete si adaugati-le peste ceapa impreuna cu restul legumelor. Caliti totul 5 minute. Scurgeti paste si adaugati-le peste legume. Caliti totul 2 minute, apoi condimentati cu sare si piper.
Dati pe razatoare jumatate din parmezan si incorporati-l. Restul taiati-l fulgi si presarati-l peste paste. Ornati sufleul dupa cum doriti.
Penne cu ratatouille
Pofta buna!
De fapt e penne cu ghiveci