Penne cu ratatouille

Printeaza

O reteta de penne cu ratatouille din: penne, sare, vanata, dovlecel, ardei gras, ceapa, ulei de masline, piper si parmezan.

IngredientePenne cu ratatouille

  • 500 g penne
  • sare
  • 1 vanata medie
  • 1 dovlecel mare
  • 1 arde gras rosu mic
  • 1 ardei gras galben mic
  • 1 ceapa
  • 3 linguri ulei de masline
  • piper
  • 100 g parmezan

 

Mod de preparare:

Fierbeti pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Pregatiti legume. Taiati vinetele rondele, presarati-le cu sare si lasati-le circa 5 minute. Curatati ceapa si taiatio cubulete, la fel si restul legumelor.

Incingeti uleiul si caliti ceapa. Scurgeti vinetele, taiati-le cubulete si adaugati-le peste ceapa impreuna cu restul legumelor. Caliti totul 5 minute. Scurgeti paste si adaugati-le peste legume. Caliti totul 2 minute, apoi condimentati cu sare si piper.

Dati pe razatoare jumatate din parmezan si incorporati-l. Restul taiati-l fulgi si presarati-l peste paste. Ornati sufleul dupa cum doriti.

Penne cu ratatouille

Penne cu ratatouille

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Alessia Mantea

    De fapt e penne cu ghiveci

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.