Tocana de legume consistenta

Printeaza

Tocana de legume consistenta

Ingrediente:

  • 30 g unt
  • 1 ceapa mare taiata solzisori
  • 450 g praz taiat bucati
  • 450 g pastarnac taiat bucati
  • 450 g cartofi taiati cubulete
  • 400 g rosii conserva taiate marunt
  • 1 lingurita boia ardei iute
  • 1,2 l concentrat legume
  • 100 g alune nesarate
  • 100 g paste fainoase
  • 100 g masline fara samburi

Mod de preparare:

Tocana de legume consistenta: Se topeste untul, se adauga ceapa, prazul, pastarnacul si cartofii si se calesc 4-5 minute, pana se rumenesc.

Adauga rosiile, boiaua, concentratul de legume si alunele si se aduce la temperatura de fierbere.

Micsoreaza flacara si se lasa sa fiarba inca 5 minute. Se adauga pastele fainoase si maslinele si se mai fierbe inabusit inca 15-20 minute.

Serveste cu felii de paine prajita.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.