Reteta zilei: Mousse de palmier
PrinteazaO reteta de mousse de palmier din: palmier, crema de branza, apa de palmier, maioneza, gelatina, ardei copt, sare si piper.
Ingrediente:
- 400g palmier
- 150g crema de branza
- 150ml apa de palmier
- 5 linguri maioneza
- 10g gelatina
- ardei copt
- sare
- piper
Mod de preparare:
Intr-un blender se marunteste palmierul, se adauga putina apa daca este nevoie. Gelatina se amesteca bine cu 10 linguri apa de palmier si se pune pe bain marie pana se dizolva.
Intr-un castron, palmierul maruntit se amesteca bine cu maioneza, crema de branza si cu apa de palmier ramasa. Se include gelatina si se condimenteaza. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se toarna jumatate din compozitie, se pun fasii de ardei copt si se acopera cu restul compozitiei.
Se tine la frigider cel putin doua ore inainte de servire.
Mousse de palmier
Pofta buna!
Interesanta reteta asta