Ciorba de aripioare
PrinteazaCiorba de aripioare
Ingrediente:
- 1 kg aripioare de pui
- 5 l apă
- 3 ardei graşi verzi
- 3 ardei roşii
- 6 morcovi mijlocii
- 3 cepe mari
- condimente după gust
- 1/2 l borş sau moare de varză
- 1/2 kg smântână
- 1 legătură pătrunjel
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Ciorba de aripioare: Cureţi si ardeii, ceapa şi pătrunjelul, apoi le tai mărunt, iar morcovii îi cureţi şi îi dai pe râzătoare.
Intr-o tigaie cu puţin ulei pui la prăjit carnea şi legumele pentru 10 miinute, apoi le răstorni în oala cu apă şi adaugi puţină sare.
Când carnea este fiartă bine, presari după gust condimente şi piper, acreşti ciorba cu moarea de varză sau cu borşul şi adaugi smântână, apoi iei oala de pe foc.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- ciorba de aripioare