Ciorba de aripioare

Printeaza

Ciorba de aripioare 

Ingrediente:

  • 1 kg aripioare de pui
  • 5 l apă
  • 3 ardei graşi verzi
  • 3 ardei roşii
  • 6 morcovi mijlocii
  • 3 cepe mari
  • condimente  după gust
  • 1/2 l borş sau moare de varză
  • 1/2 kg smântână
  • 1 legătură pătrun­jel
  • ulei
  • sare
  • pi­per

 

Mod de preparare:

Ciorba de aripioare: Cureţi si ardeii, ceapa şi pătrunjelul, apoi le tai mărunt, iar morcovii îi cureţi şi îi dai pe râzătoare.

Intr-o tigaie cu puţin ulei pui la prăjit carnea şi legumele pentru 10 miinute, apoi le răstorni în oala cu apă şi adaugi puţină sare.

Când carnea este fiartă bine, presari după gust condimente şi piper, acreşti ciorba cu moarea de varză sau cu borşul şi adaugi smântână, apoi iei oala de pe foc.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Incoming search terms:

  • ciorba de aripioare

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.