Retete dietetice: Pastravi umpluti

Printeaza

Retete dietetice: Pastravi umpluti din: pastravi, ciuperci, ceapa verde, ulei, patrunjel verde, marar verde, tarhon verde, lamaie, sare si piper.

Ingrediente:

  • 4 pastravi
  • 200 g ciuperci albe de cultura
  • 1 legatura ceapa verde
  • 4 linguri ulei
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 legatura marar verde
  • 1 legatura tarhon verde
  • 1 lamaie
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curatati pestii, spalati-i si lasati-i sa se scurga de apa. Curatati si spalati ciuperci, taiati-le in feliute si fierbeti-le 10 minute in apa cu sare. Scurgeti-le de apa si stropiti-le cu zeama de lamaie.

Taiati marunt patrunjelul, mararul, tarhonul si ceapa verde. Amestecati ierburile cu ciupercile, sarati-le, piperati-le si umpletile cu ele pastravii.

Puneti-i la cuptor, pe hartie de copt, pentru 25-30 de minute.

 

Retete dietetice: Pastravi umpluti

Pofta buna!

 

 

Salata verde – Beneficii pentru sanatate si retete

Este una dintre cele mai populare varietăți de salată consumate în întreaga lume și este bogată în nutrienți esențiali pentru sănătate. Iată tot ce trebuie să știți despre salata verde: Beneficii pentru sănătate: Bogată în nutrienți: Salata verde este o sursă excelentă de vitamine și minerale, cum […]

Homar la grătar cu unt de ierburi aromate

homari, unt, usturoi, ierburi aromate, suc de lamaie, sare, piper. Aroma proaspătă a ierburilor și a usturoiului se îmbină armonios cu gustul bogat al cărnii de homar, iar gătitul la grătar adaugă o notă ușor afumată.   Ingrediente: 2 homari proaspeți 4 linguri de unt nesărat, […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.