Este una dintre cele mai populare varietăți de salată consumate în întreaga lume și este bogată în nutrienți esențiali pentru sănătate. Iată tot ce trebuie să știți despre salata verde: Beneficii pentru sănătate: Bogată în nutrienți: Salata verde este o sursă excelentă de vitamine și minerale, cum […]
Retete dietetice: Pastravi umpluti
PrinteazaRetete dietetice: Pastravi umpluti din: pastravi, ciuperci, ceapa verde, ulei, patrunjel verde, marar verde, tarhon verde, lamaie, sare si piper.
Ingrediente:
- 4 pastravi
- 200 g ciuperci albe de cultura
- 1 legatura ceapa verde
- 4 linguri ulei
- 1 legatura patrunjel verde
- 1 legatura marar verde
- 1 legatura tarhon verde
- 1 lamaie
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curatati pestii, spalati-i si lasati-i sa se scurga de apa. Curatati si spalati ciuperci, taiati-le in feliute si fierbeti-le 10 minute in apa cu sare. Scurgeti-le de apa si stropiti-le cu zeama de lamaie.
Taiati marunt patrunjelul, mararul, tarhonul si ceapa verde. Amestecati ierburile cu ciupercile, sarati-le, piperati-le si umpletile cu ele pastravii.
Puneti-i la cuptor, pe hartie de copt, pentru 25-30 de minute.
Retete dietetice: Pastravi umpluti
Pofta buna!
Homar la grătar cu unt de ierburi aromate
homari, unt, usturoi, ierburi aromate, suc de lamaie, sare, piper. Aroma proaspătă a ierburilor și a usturoiului se îmbină armonios cu gustul bogat al cărnii de homar, iar gătitul la grătar adaugă o notă ușor afumată. Ingrediente: 2 homari proaspeți 4 linguri de unt nesărat, […]