Retete dietetice: Pastravi umpluti

Printeaza

O reteta de pastravi umpluti din: pastravi, ciuperci, ceapa verde, ulei, patrunjel verde, marar verde, tarhon verde, lamaie, sare si piper.

Ingrediente:Pastravi umpluti

  • 4 pastravi
  • 200 g ciuperci albe de cultura
  • 1 legatura ceapa verde
  • 4 linguri ulei
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 legatura marar verde
  • 1 legatura tarhon verde
  • 1 lamaie
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curatati pestii, spalati-i si lasati-i sa se scurga de apa. Curatati si spalati ciuperci, taiati-le in feliute si fierbeti-le 10 minute in apa cu sare. Scurgeti-le de apa si stropiti-le cu zeama de lamaie.

Taiati marunt patrunjelul, mararul, tarhonul si ceapa verde. Amestecati ierburile cu ciupercile, sarati-le, piperati-le si umpletile cu ele pastravii. Puneti-i la cuptor, pe hartie de copt, pentru 25-30 de minute.

Pastravi umpluti

Pastravi umpluti

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.