Retete dietetice: Pastravi umpluti
PrinteazaO reteta de pastravi umpluti din: pastravi, ciuperci, ceapa verde, ulei, patrunjel verde, marar verde, tarhon verde, lamaie, sare si piper.
- 4 pastravi
- 200 g ciuperci albe de cultura
- 1 legatura ceapa verde
- 4 linguri ulei
- 1 legatura patrunjel verde
- 1 legatura marar verde
- 1 legatura tarhon verde
- 1 lamaie
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curatati pestii, spalati-i si lasati-i sa se scurga de apa. Curatati si spalati ciuperci, taiati-le in feliute si fierbeti-le 10 minute in apa cu sare. Scurgeti-le de apa si stropiti-le cu zeama de lamaie.
Taiati marunt patrunjelul, mararul, tarhonul si ceapa verde. Amestecati ierburile cu ciupercile, sarati-le, piperati-le si umpletile cu ele pastravii. Puneti-i la cuptor, pe hartie de copt, pentru 25-30 de minute.
Pastravi umpluti
Pofta buna!