Cotlete de porc cu sos de vin roşu
PrinteazaCotlete de porc cu sos de vin rosu din: cotlete de porc, ulei de masline, sare, piper, seminte de fenicul, ceapa si vin rosu.
Ingrediente:
- 4 cotlete de porc (a 250 g)
- 1 lingura ulei de masline
- sare
- piper
- 1 lingurita seminte de fenicul
- 1 ceapa medie
- 300 ml vin rosu
Mod de preparare:
Cotlete de porc cu sos de vin roşu: Spălaţi cotletele cu apă rece şi uscaţi-le pe un şervet, încingeţi uleiul într-o tigaie şi prăjiţi carnea pe o parte. Condimentaţi-o cu sare şi piper, apoi întoarceţi-o, presăraţi-o cu seminţe de fenicul şi prăjiţi-o.
Tocaţi mărunt ceapa curăţată şi căliţi-o. Turnaţi vinul, acoperiţi cu un capac şi lăsaţi sosul să fiarbă înăbuşit 15 min. Serviţi-l cu cotletele şi cu garnitură din varză sau salată.
Pofta buna!