Cotlete de porc cu sos de vin roşu

Printeaza

Cotlete de porc cu sos de vin rosu din: cotlete de porc, ulei de masline, sare, piper, seminte de fenicul, ceapa si vin rosu.

Ingrediente:

  • 4 cotlete de porc (a 250 g)
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita seminte de fenicul
  • 1 ceapa medie
  • 300 ml vin rosu

 

Mod de preparare:

Cotlete de porc cu sos de vin roşu: Spălaţi cotletele cu apă rece şi uscaţi-le pe un şervet, încingeţi uleiul într-o tigaie şi prăjiţi carnea pe o parte. Condimen­taţi-o cu sare şi piper, apoi întoarceţi-o, presăraţi-o cu seminţe de fenicul şi prăjiţi-o.

Tocaţi mărunt ceapa curăţată şi căliţi-o. Tur­naţi vinul, acoperiţi cu un capac şi lăsaţi sosul să fiarbă înăbuşit 15 min. Serviţi-l cu cotletele şi cu garnitură din varză sau salată.

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.