Salsa cruda
PrinteazaO reteta de salsa cruda din: ceapa rosie, usturoi, rosii, ardei iute, coriandru, zahar, suc de lamaie verde si sare.
- 85 g ceapa rosie
- 3 catei de usturoi
- 750 g rosii
- 1-2 ardei iuti verzi, fara seminte si tocati
- 3 linguri coriandru proaspat tocat
- 1/2 lingurita zahar
- sucul de la 3 lamai verzi
- un praf de sare
Mod de preparare:
Ceapa şi usturoiul se toacă foarte mărunt. Roşiile se taie în patru, se scot seminţele cu o linguriţă şi se toacă pulpa. Ingredientele trebuie tocate cu cuţitul, altfel sosul este prea lichid.
Se pun toate ingredientele într-un castron şi se amestecă bine. Se lasă la rece, dar nu mai mult de 1 oră înainte de a se servi, pentru a se păstra aromele.
Salsa cruda
Pofta buna!