Miel la gratar
PrinteazaO reteta de miel la gratar din: cotlete de miel, rozmarin, ulei, usturoi, sare, piper si soric afumat.
- 4 cotlete de miel
- 1 lingura rozmarin
- 1 lingura ulei
- 2i catei usturoi
- sare
- piper
- soric afumat
Mod de preparare:
Curatati carnea de piele si frecati-o bine cu sare si usturoi zdrobit. Presarati rozmarinul tocat pe deasupra si lasati carnea un sfert de ora la macerat. Cand gratarul este incins, frecati cu soric si asezati carnea.
Intoarceti periodic pe ambele parti pentru a nu se arde. Stropiti din cand in cand cu ulei si dupa aproximativ 10 minute mielul va fi gata. Mielul la gratar il serviti cald.
Acest preparat se serveste cu cartofi natur si salata verde si daca doriti, puteti prepara si mere coapte pentru ornat.
Miel la gratar
Pofta buna!
Incoming search terms:
- miel la gratar