Miel la gratar

Printeaza

O reteta de miel la gratar din: cotlete de miel, rozmarin, ulei, usturoi, sare, piper si soric afumat.

Ingrediente:Miel la gratar

  • 4 cotlete de miel
  • 1 lingura rozmarin
  • 1 lingura ulei
  • 2i catei usturoi
  • sare
  • piper
  • soric afumat

 

Mod de preparare:

Curatati carnea de piele si frecati-o bine cu sare si usturoi zdrobit. Presarati rozmarinul tocat pe deasupra si lasati carnea un sfert de ora la macerat. Cand gratarul este incins, frecati cu soric si asezati carnea.

Intoarceti periodic pe ambele parti pentru a nu se arde. Stropiti din cand in cand cu ulei si dupa aproximativ 10 minute mielul va fi gata. Mielul la gratar il serviti cald.

Acest preparat se serveste cu cartofi natur si salata verde si daca doriti, puteti prepara si mere coapte pentru ornat.

Miel la gratar

Miel la gratar

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • miel la gratar

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.