Paste cremoase cu sparanghel şi mazăre

Printeaza

O reteta de pastecremoasa cu sparanghel si mazare din: fusilli, sparanghel, mazare, coaja si zeama de lamaie si crema de branza cu verdeturi.

Ingrediente:Paste cremoase cu sparanghel şi mazăre

  • 250g de fusilli sau pastele tale preferate
  • 300 g tulpini de sparanghel, cu partea lemnoasă îndepărtată, tăiate bucăţi
  • 175 g de mazăre, decongelată
  • coaja rasă şi zeama de la 1/2 lămâie
  • 100 g cremă de brânză cu verdeţuri

 

Mod de preparare:

Se fierb pastele conform instrucţiunilor de pe pachet. Cu două minute înainte de a fi gata, se adaugă sparanghelul şi mazărea. Se fierb împreună două minute, apoi se strecoară. Se păstrează o cană din lichidul în care au fiert.

Se pun din nou pastele şi legumele în cratiţă. Se adaugă coaja rasă de lămâie, brânza şi se asezonează. Se adaugă un strop de zeamă de lămâie după gust şi se amestecă cu 2-3 linguri din zeama de la paste pentru a subţia puţin sosul.

Paste cremoase cu sparanghel şi mazăre

Paste cremoase cu sparanghel şi mazăre

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.