Paste cremoase cu sparanghel şi mazăre
PrinteazaO reteta de pastecremoasa cu sparanghel si mazare din: fusilli, sparanghel, mazare, coaja si zeama de lamaie si crema de branza cu verdeturi.
- 250g de fusilli sau pastele tale preferate
- 300 g tulpini de sparanghel, cu partea lemnoasă îndepărtată, tăiate bucăţi
- 175 g de mazăre, decongelată
- coaja rasă şi zeama de la 1/2 lămâie
- 100 g cremă de brânză cu verdeţuri
Mod de preparare:
Se fierb pastele conform instrucţiunilor de pe pachet. Cu două minute înainte de a fi gata, se adaugă sparanghelul şi mazărea. Se fierb împreună două minute, apoi se strecoară. Se păstrează o cană din lichidul în care au fiert.
Se pun din nou pastele şi legumele în cratiţă. Se adaugă coaja rasă de lămâie, brânza şi se asezonează. Se adaugă un strop de zeamă de lămâie după gust şi se amestecă cu 2-3 linguri din zeama de la paste pentru a subţia puţin sosul.
Paste cremoase cu sparanghel şi mazăre
Pofta buna!