Friptură de curcan – usor de preparat

Printeaza

Friptură de curcan  din pulpe si piept, apa, vin ulei, sare, piper.

 

Ingrediente:Friptura de curcan

  • pulpele şi pieptul curcanului
  • 2 căni de apă
  • 1 cană de vin
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli bine carnea, o aşezi într-o tavă termorezistentă, o presari cu sare şi piper şi o laşi deoparte aproximativ 30 de minute.

Torni apoi în tavă puţin ulei, vin şi apă, potriveşti de sare şi piper şi dai totul la cuptor, la foc potrivit, dar acoperi tava.

Laşi să se pătrundă carnea înăbuşit vreo 2 ore, apoi iei capacul şi o mai laşi să se rumenească încă o oră, dar o stropeşti din când în când cu sos.

Tai pieptul şi pulpele felii, le aşezi pe un pla­tou, pe frun­ze de salată, iar lângă ele pui câteva felii de sfeclă.

Friptură de curcan

Friptura de curcan

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.