Pachetele din vinete

Printeaza

O reteta de pachetele din vinete din: mozzarella, vanata, ardei iute, usturoi, ulei de masline, rozmarin, ceapa verde si sare.

Ingrediente:Pachetele din vinete

  • 300 g mozzarella
  • 1 vânătă
  • 1 ardei iute
  • 5 căţei de usturoi
  • 500 ml ulei de măsline
  • rozmarin
  • câteva fide de ceapă verde
  • sare

 

Mod de preparare:

Intr-un castron, amestecă uleiul cu rozmarin tocat şi usturoiul zdrobit. Lasă aproximativ o oră, două pentru a se aromatiza uleiul de măsline, între timp, spală vânata, şterge-o cu un şervet şi tai-o în felii, nu foarte groase.

Presară un praf de sare şi lasă-le să se scurgă, înăbuşă-le într-o tigaie cu puţin ulei aromatizat. Scoate-le pe un platou. Pe fiecare felie de vânătă, pune o felie mai groasă de moz­zarella. Impachetează uşor şi leagă cu un fir de ceapă verde.

Stropeşte-le cu restul de ulei şi lasă-le la cuptor nu mai mult de cinci minute. Ai grijă, mozzarella nu trebuie să se topească!

Pachetele din vinete

Pachetele din vinete

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.