Pachetele din vinete
PrinteazaO reteta de pachetele din vinete din: mozzarella, vanata, ardei iute, usturoi, ulei de masline, rozmarin, ceapa verde si sare.
- 300 g mozzarella
- 1 vânătă
- 1 ardei iute
- 5 căţei de usturoi
- 500 ml ulei de măsline
- rozmarin
- câteva fide de ceapă verde
- sare
Mod de preparare:
Intr-un castron, amestecă uleiul cu rozmarin tocat şi usturoiul zdrobit. Lasă aproximativ o oră, două pentru a se aromatiza uleiul de măsline, între timp, spală vânata, şterge-o cu un şervet şi tai-o în felii, nu foarte groase.
Presară un praf de sare şi lasă-le să se scurgă, înăbuşă-le într-o tigaie cu puţin ulei aromatizat. Scoate-le pe un platou. Pe fiecare felie de vânătă, pune o felie mai groasă de mozzarella. Impachetează uşor şi leagă cu un fir de ceapă verde.
Stropeşte-le cu restul de ulei şi lasă-le la cuptor nu mai mult de cinci minute. Ai grijă, mozzarella nu trebuie să se topească!
Pachetele din vinete
Pofta buna!