Supa de pui cu taitei

Printeaza

O reteta de supa de pui cu taitei din: piept de pui, morcovi, ceapa verde, usturoi, ardei verde, ardei capia, patrunjel, pastarnac, patrunjel, unt si taitei.

Ingrediente:Supa de pui cu taitei

  • 300 g piept de pui
  • 3 morcovi
  • o legătură ceapă verde
  • 2 fire usturoi
  • un ardei verde
  • un ardei capia
  • o ţelină rădăcină
  • o rădăcină pătrunjel
  • un păstârnac
  • o legătură pătrunjel
  • 50 g unt
  • 150 g tăieţei

 

Mod de preparare:

Se curăţă şi se spală carnea, apoi se pune la fiert. In acest timp, se curăţă legu­mele. Se spală bine şi se fierb împreună cu pieptul de pui. Se adaugă sare şi se acoperă cu un capac. După ce au fiert toate legumele si carnea, se scot în sită.

Tăieţeii se trec printr-un jet de apă călduţă, ca să se ducă praful de făină, şi se pun în supă. Carnea si morcovii se taie cubuleţe si se toarnă în oală. Se adaugă spre final untul şi pătrunjelul. După ce s-au fiert si tăieţeii, supa se ia de pe foc.

Supa de pui cu taitei

Supa de pui cu taitei

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.