Supa de pui cu taitei
PrinteazaO reteta de supa de pui cu taitei din: piept de pui, morcovi, ceapa verde, usturoi, ardei verde, ardei capia, patrunjel, pastarnac, patrunjel, unt si taitei.
- 300 g piept de pui
- 3 morcovi
- o legătură ceapă verde
- 2 fire usturoi
- un ardei verde
- un ardei capia
- o ţelină rădăcină
- o rădăcină pătrunjel
- un păstârnac
- o legătură pătrunjel
- 50 g unt
- 150 g tăieţei
Mod de preparare:
Se curăţă şi se spală carnea, apoi se pune la fiert. In acest timp, se curăţă legumele. Se spală bine şi se fierb împreună cu pieptul de pui. Se adaugă sare şi se acoperă cu un capac. După ce au fiert toate legumele si carnea, se scot în sită.
Tăieţeii se trec printr-un jet de apă călduţă, ca să se ducă praful de făină, şi se pun în supă. Carnea si morcovii se taie cubuleţe si se toarnă în oală. Se adaugă spre final untul şi pătrunjelul. După ce s-au fiert si tăieţeii, supa se ia de pe foc.
Supa de pui cu taitei
Pofta buna!