Rulouri de carne
PrinteazaRulouri de carne
Ingrediente:
- carne de porc slabă
- slăninuţă afumată
- cârnăciori de casă
- muştar
- usturoi
- piper
- verdeaţă
- 1 gogoşar murat
- ulei
Mod de preparare:
Rulouri de carne: Carnea o tai felii şi o baţi ca pentru şniţele. Ungi apoi fiecare felie cu muştar, pui puţin piper şi verdeaţă tocată, aşezi o felioară de slănină, peste care adaugi cârnăciorul je casă.
Rulezi felia de carne în aşa fel încât să îţi iasă un rulou, pe care-l prinzi cu o scobitoare ca să nu se desfacă. Ungi cu ulei rulourile, le aşezi într-o tavă în care ai pus ulei şi puţină apă, apoi le dai la cuptor pentru 35 de minute.
Când sunt gata, pui în vârful scobitorilor cu care sunt prinse câte un cubuleţ de gogoşar.
Pofta buna!