Rulouri de carne

Printeaza

Rulouri de carne

Ingrediente:

  • carne de porc slabă
  • slăninuţă afumată
  • cârnăciori de casă
  • muştar
  • usturoi
  • piper
  • verdeaţă
  • 1 gogoşar murat
  • ulei

 

Mod de preparare:

Rulouri de carne: Carnea o tai felii şi o baţi ca pentru şniţele. Ungi apoi fiecare felie cu muştar, pui puţin piper şi verdeaţă tocată, aşezi o felioară de slănină, peste care adaugi cârnăciorul je casă.

Rulezi felia de carne în aşa fel încât să îţi iasă un rulou, pe care-l prinzi cu o scobitoare ca să nu se desfacă. Ungi cu ulei rulourile, le aşezi într-o tavă în care ai pus ulei şi puţină apă, apoi le dai la cuptor pentru 35 de minute.

Când sunt gata, pui în vârful scobitorilor cu care sunt prinse câte un cubuleţ de gogoşar.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.