Budincă de cartofi şi pui

Printeaza

O reteta de budinca de cartofi si pui din: carne tocata de pui, branza dulce, cascaval, cartofi, unt si marar verde.

Ingrediente:Budincă de cartofi şi pui

  • 300 g carne tocata de pui
  • 150 g branza dulce
  • 150 g cascaval
  • 5 cartofi
  • 2 linguri de unt
  • 5 fire de marar verde

 

Mod de preparare:

Pui cartofii la fiert ca pentru piure. Separat, pui o lingură de unt într-o cratiţă şi pui la călit carnea toca­tă cu jumătate de pahar cu apă, pentru 10 minute, amestecând mereu.

Pasezi cartofii, îi amesteci cu carnea şi, separat, baţi 2 ouă cu brânza, caşcavalul ras şi mărarul tocat, apoi încorporezi amestecul în compoziţia de mai sus. Ungi un vas termorezistent cu untul ră­mas, torni compoziţia, iar deasu­pra pui celelalte două ouă bătute. Dai vasul la cuptor pentru 45 de minute.

Budincă de cartofi şi pui

Budincă de cartofi şi pui

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.