Budincă de cartofi şi pui
PrinteazaO reteta de budinca de cartofi si pui din: carne tocata de pui, branza dulce, cascaval, cartofi, unt si marar verde.
- 300 g carne tocata de pui
- 150 g branza dulce
- 150 g cascaval
- 5 cartofi
- 2 linguri de unt
- 5 fire de marar verde
Mod de preparare:
Pui cartofii la fiert ca pentru piure. Separat, pui o lingură de unt într-o cratiţă şi pui la călit carnea tocată cu jumătate de pahar cu apă, pentru 10 minute, amestecând mereu.
Pasezi cartofii, îi amesteci cu carnea şi, separat, baţi 2 ouă cu brânza, caşcavalul ras şi mărarul tocat, apoi încorporezi amestecul în compoziţia de mai sus. Ungi un vas termorezistent cu untul rămas, torni compoziţia, iar deasupra pui celelalte două ouă bătute. Dai vasul la cuptor pentru 45 de minute.
Budincă de cartofi şi pui
Pofta buna!