Bors de ouă cu stevie

Printeaza

O reteta de bors de oua cu stevie din: oua, taitei, cartofi, morcovi, ardei gras, pastarnac, telina, rosii, bors, ulei, sare, piper si stevie.

Ingrediente:Bors de ouă cu stevie

  • 8 oua
  • 100 g taitei
  • 4 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras
  • 1 pastarnac
  • 100 g telina
  • 2 rosii
  • 500 ml bors
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper
  • 1 legatura stevie

 

Mod de preparare:

Spargi ouăle şi le baţi cu sare şi piper. Intr-o cratiţă cu ulei pui ouăle bătute şi le prăjeşti. După ce e prăjită, laşi omleta să se răcească şi apoi o tai felii. Separat, speli şi cureţi mor¬covii, ţelina şi păstârnacul. Tai mărunt.

Intr-o oală, pui la fiert legumele tăiate cu un praf de sare. Speli şi cureţi cartofii, îi tai în bucăţi şi îi pui la fiert peste legume. Adaugi ouăle prăjite tăiate felii împreună cu puţin din uleiul în care au fiert pentru un plus de gust. Speli roşiile şi le dai pe râzătoare.

Compoziţia rezultată o pui la fiert peste legume. Adaugi după gust borşul, tăiţeii şi ştevia spălată şi tăiată mărunt. Laşi la fiert 15 minute.

Bors de ouă cu stevie

Bors de ouă cu stevie

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.