Cafea la gheata

Printeaza

Cafea la gheata din: cafea, cicoare, zahar, apa.

Ingrediente:

 

Mod de preparare:

Cafea la gheata:  fierbe circa 5 min cafeaua naturală împreună cu cicoarea şi cu 1/4 din cantitatea de apă.

strecoară şi se adaugă zahărul şi restul de apă. amestecă continuu pentru a se dizolva zahărul. Se strecoară din nou şi se toarnă în sticle.

păstrează la gheaţă, iar atunci cînd se serveşte se adaugă cubuleţe de gheaţă.

 

 

Savurati!

 

 

 

Cod cu Cartofi și Măsline

din: fileuri de cod, cartofi, rosii, masline, usturoi, ulei de masline, zeama de lamaie, cimbru, sare, piper, busuioc. Această rețetă ușor de preparat aduce împreună aromele delicate ale codului proaspăt cu textura bogată a cartofilor și savoarea măslinilor. Rezultatul? O masă delicioasa, perfectă pentru cină sau prânz. Reteta Cod cu […]

 

Steak de Miel cu Lămâie și Capere

Steak de Miel cu Lămâie și Capere din: steakuri de miel, ulei de masline, lamaie, capere, usturoi, sare, piper, patrunjel. Pentru iubitorii de gusturi fine și combinații de arome surprinzătoare, Steakul de Miel reprezintă o alegere culinară de neuitat. Această rețetă aduce în prim-plan delicatețea cărnii de miel, îmbogățită cu vibrația acidulată a lămâii și […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.