Idli este unul dintre cele mai populare și sănătoase feluri de mâncare din sudul Indiei, având o istorie lungă și fascinantă care reflectă evoluția culinară a regiunii. Este un exemplu clasic de mâncare indiană tradițională care a traversat secolele, […]
Cafea la gheata
PrinteazaCafea la gheata din: cafea, cicoare, zahar, apa.
Ingrediente:
- 25 g cafea
- 50 g cicoare
- 400 g zahăr
- 2,5 kg apă
Mod de preparare:
Cafea la gheata: fierbe circa 5 min cafeaua naturală împreună cu cicoarea şi cu 1/4 din cantitatea de apă.
strecoară şi se adaugă zahărul şi restul de apă. amestecă continuu pentru a se dizolva zahărul. Se strecoară din nou şi se toarnă în sticle.
păstrează la gheaţă, iar atunci cînd se serveşte se adaugă cubuleţe de gheaţă.
Savurati!
din: fileuri de cod, cartofi, rosii, masline, usturoi, ulei de masline, zeama de lamaie, cimbru, sare, piper, busuioc. Această rețetă ușor de preparat aduce împreună aromele delicate ale codului proaspăt cu textura bogată a cartofilor și savoarea măslinilor. Rezultatul? O masă delicioasa, perfectă pentru cină sau prânz. Reteta Cod cu […]
Steak de Miel cu Lămâie și Capere
Steak de Miel cu Lămâie și Capere din: steakuri de miel, ulei de masline, lamaie, capere, usturoi, sare, piper, patrunjel. Pentru iubitorii de gusturi fine și combinații de arome surprinzătoare, Steakul de Miel reprezintă o alegere culinară de neuitat. Această rețetă aduce în prim-plan delicatețea cărnii de miel, îmbogățită cu vibrația acidulată a lămâii și […]