Pulpa de curcan cu masline

Printeaza

O reteta de pulpa de curcan cu masline din: pulpa de curcan, mustar, masline verzi, vin alb, ceapa, ardei gras, rosii, condimente, rozmarin, ulei, piper si sare.

Ingrediente:Pulpa de curcan cu masline

  • 2 pulpe de curcan
  • 1 lingurita cu mustar
  • 100 g masline verzi
  • 1 pahar cu vin alb
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras galben
  • 5 rosii
  • amestec condimente
  • rozmarin
  • ulei
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Prepară de seara o marinată dintr-o lingură cu muştar, puţin ulei, o roşie dată pe râzătoare, un pic de sare şi rozmarin. Unge pulpele cu această marinată şi lasă-le la frigider până a doua zi. Unge o tavă cu ulei. Pune ceapa tocată şi pulpele de curcan cu condimente.

Toarnă vinul, puţin ulei şi trei roşii date pe râzătoare şi pune ardeii, cubuleţele de roşie şi măslinele. Acoperă tava cu o folie de aluminiu şi dă totul la cuptor pentru 40 de minute, scoate folia şi mai lasă 10-15 minute.

Pulpa de curcan cu masline

Pulpa de curcan cu masline

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.