Pulpa de curcan cu masline
PrinteazaO reteta de pulpa de curcan cu masline din: pulpa de curcan, mustar, masline verzi, vin alb, ceapa, ardei gras, rosii, condimente, rozmarin, ulei, piper si sare.
- 2 pulpe de curcan
- 1 lingurita cu mustar
- 100 g masline verzi
- 1 pahar cu vin alb
- 1 ceapa
- 1 ardei gras galben
- 5 rosii
- amestec condimente
- rozmarin
- ulei
- piper
- sare
Mod de preparare:
Prepară de seara o marinată dintr-o lingură cu muştar, puţin ulei, o roşie dată pe râzătoare, un pic de sare şi rozmarin. Unge pulpele cu această marinată şi lasă-le la frigider până a doua zi. Unge o tavă cu ulei. Pune ceapa tocată şi pulpele de curcan cu condimente.
Toarnă vinul, puţin ulei şi trei roşii date pe râzătoare şi pune ardeii, cubuleţele de roşie şi măslinele. Acoperă tava cu o folie de aluminiu şi dă totul la cuptor pentru 40 de minute, scoate folia şi mai lasă 10-15 minute.
Pulpa de curcan cu masline
Pofta buna!