Rulou de oua cu spanac

Printeaza

O reteta de rulou de oua cu spanac din: oua, branza de oi, unt, smantana, spanac, ulei, sare, piper si faina.

Ingrediente:Rulou de oua cu spanac

  • 10 oua
  • 150 g branza de oi
  • 20 g unt
  • 50 g smantana
  • 500 g spanac
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 2 linguri faina

 

Mod de preparare:

Pui spanacul la fiert in apa cu sare. Dupa ce s-a fiert, lasi spanacul sa se scurga bine, il toci si il freci cu putin ulei pana devine ca o pasta. Bati bine ouale cu putina sare, adaugi smantana, piperezi, adaugi faina si omogenizezi amestecul.

Intr-o cratiţă unsă cu unt, bine încinsă, pui ouăle într-un aluat subţire ca o clă­tită. Coci aluatul pe ambele părţi, până devine o omle­tă legată. Umpli omleta cu pasta de spanac şi cu brân­za fermentată.

Rulezi omleta şi o dai la cuptor, doar până când se rumeneşte. Serveşti omleta imediat cu o sala­tă din legume de sezon pe care o pregăteşti din: sala­tă verde, roşii, ridichi, ulei, sare şi piper.

Rulou de oua cu spanac

Rulou de oua cu spanac

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.