Saramură pescărească de crap

Printeaza

Saramură pescărească de crap

Ingrediente:Saramura pescareasca de crap

  • crap cu solzi
  • cimbru după gust
  • 2- 3 căţei de usturoi
  • 25 ml ulei
  • 1 pahar cu apă
  • sare
  • boabe de piper după gust

 

 

Mod de preparare:

Cureţi crapul numai în interior şi-l speli. îi dai sare şi-l pui pe grătarul bine încins să se frigă pe ambele părţi.

După ce e bine prăjit, îl aşezi într-o cratiţă şi imediat picuri peste el puţin ulei, usturoiul tăiat feliuţe, cimbrul şi piperul boabe.

Acoperi cu un capac şi-l laşi aşa pentru 3/2 de oră. După aceea torni paharul cu apă călduţă amestecată cu sarea, acoperi din nou şi laşi să se răcească sau nu, după cum ţi-e pofta. Evident, faci şi o mămăligă!

Saramură pescărească de crap

Saramura pescareasca de crap

Pofta bună!

Incoming search terms:

  • saramura pescareasca

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.