Saramură pescărească de crap
PrinteazaSaramură pescărească de crap
- crap cu solzi
- cimbru după gust
- 2- 3 căţei de usturoi
- 25 ml ulei
- 1 pahar cu apă
- sare
- boabe de piper după gust
Mod de preparare:
Cureţi crapul numai în interior şi-l speli. îi dai sare şi-l pui pe grătarul bine încins să se frigă pe ambele părţi.
După ce e bine prăjit, îl aşezi într-o cratiţă şi imediat picuri peste el puţin ulei, usturoiul tăiat feliuţe, cimbrul şi piperul boabe.
Acoperi cu un capac şi-l laşi aşa pentru 3/2 de oră. După aceea torni paharul cu apă călduţă amestecată cu sarea, acoperi din nou şi laşi să se răcească sau nu, după cum ţi-e pofta. Evident, faci şi o mămăligă!
Saramură pescărească de crap
Pofta bună!
Incoming search terms:
- saramura pescareasca