Chifle cu mentă

Printeaza

O reteta de chifle cu menta din: faina, praf de copt, unt, iaurt, branza feta, cascaval, stafide, menta, ou si susan.

Ingrediente:Chifle cu mentă

  • 500g de făină
  • 1 pliculeţ praf de copt
  • 200g de unt, moale
  • 1 cutie mare de iaurt (470g)
  • 150g de brânză feta
  • 200g de caşcaval
  • 2 mâini de stafide
  • mentă uscată, din 3 pliculeţe de ceai
  • 1 ou, bătut
  • 1 lingură de susan

 

Mod de preparare:

Se încinge cuptorul la 180º C. Se amestecă făina cu praful de copt. Se rad feta şi caşcavalul. Într-un bol, se amestecă toate ingredientele, în afară de ou şi susan. Se frământă un pic, până se obţine un aluat omogen (dacă mai e nevoie, se mai adaugă făină).

Se formează bile din aluat şi se pun pe o tavă acoperită cu hârtie de copt. Se ung cu ou bătut şi se presară cu susan. Se dau la cuptor 30-40 de minute, până devin aurii.

Chifle cu mentă

Chifle cu mentă

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.