Rosii umplute cu crema de branza

Printeaza

O reteta de rosii umplute cu crema de branza din: rosii, branza de vaci, urda, unt, salvie, lamaie, busuioc, piper, sare si patrunjel.

Ingrediente:Rosii umplute cu crema de branza

  • 8 rosii maricele
  • 200 g branza de vaci
  • 150 g urda
  • 1 lingurita cu unt
  • 3 frunze de salvie
  • 1 lamaie
  • 2 frunze de busuioc
  • piper
  • sare
  • patrunjel

 

Mod de preparare:

frunzele de salvie, pă­trunjel şi de busuioc. Lasă-le să se zvânte, apoi taie-le cât mai mărunt. Intr-un bol, freacă bine brânza de vaci cu urda şi untul. Adau­gă verdeaţa, puţină coajă de lămâie rasă şi acreşte cu zea­mă de lămâie.

Freacă energic şi potriveşte gustul de sare şi piper. Lasă la rece minimum 1-2 ore. Spală roşiile, taie-le câte un că- păcel şi îndepărtează cu grijă pulpa. Umple-le cu crema de brânză.

Rosii umplute cu crema de branza

Rosii umplute cu crema de branza

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.