Rosii umplute cu crema de branza
PrinteazaO reteta de rosii umplute cu crema de branza din: rosii, branza de vaci, urda, unt, salvie, lamaie, busuioc, piper, sare si patrunjel.
- 8 rosii maricele
- 200 g branza de vaci
- 150 g urda
- 1 lingurita cu unt
- 3 frunze de salvie
- 1 lamaie
- 2 frunze de busuioc
- piper
- sare
- patrunjel
Mod de preparare:
frunzele de salvie, pătrunjel şi de busuioc. Lasă-le să se zvânte, apoi taie-le cât mai mărunt. Intr-un bol, freacă bine brânza de vaci cu urda şi untul. Adaugă verdeaţa, puţină coajă de lămâie rasă şi acreşte cu zeamă de lămâie.
Freacă energic şi potriveşte gustul de sare şi piper. Lasă la rece minimum 1-2 ore. Spală roşiile, taie-le câte un că- păcel şi îndepărtează cu grijă pulpa. Umple-le cu crema de brânză.
Rosii umplute cu crema de branza
Pofta buna!