Tortilla cu dovlecei

Printeaza

O reteta de tortilla cu dovlecei din: ulei, ceapa, dovlecei, cartofi, oua si parmezan.

Ingrediente:Tortilla cu dovlecei

  • 2 linguri ulei
  • 1 ceapa, tocata marunt
  • 2 dovlecei, taiati felii subtiri
  • 350 g cartofi noi, taiati felii
  • 6 oua, batute
  • 50 g parmezan

 

Mod de preparare:

Incinge uleiul intr-o tigaie non-adeziva. Caleste ceapa 5 min. Adauga dovleceii si prajeste 4 min la foc iute, pana se rumenesc. Adauga cartofii si amesteca-i cu dovleceii. Toarna ouale si agita usor tigaia, ca ouale sa acopere legumele. Da focul la maxim 1 min.

Tine tigaia la foc potrivit si gateste ca pe o omleta. Adauga parmezanul ras si tine pe foc 3 min, pana se topeste branza, iar omleta e bine coapta. Lasa sa se raceasca in tigaie, apoi da la frigider. Serveste cu salata de rosii.

Tortilla cu dovlecei

Tortilla cu dovlecei

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.