Tortilla cu dovlecei
PrinteazaO reteta de tortilla cu dovlecei din: ulei, ceapa, dovlecei, cartofi, oua si parmezan.
- 2 linguri ulei
- 1 ceapa, tocata marunt
- 2 dovlecei, taiati felii subtiri
- 350 g cartofi noi, taiati felii
- 6 oua, batute
- 50 g parmezan
Mod de preparare:
Incinge uleiul intr-o tigaie non-adeziva. Caleste ceapa 5 min. Adauga dovleceii si prajeste 4 min la foc iute, pana se rumenesc. Adauga cartofii si amesteca-i cu dovleceii. Toarna ouale si agita usor tigaia, ca ouale sa acopere legumele. Da focul la maxim 1 min.
Tine tigaia la foc potrivit si gateste ca pe o omleta. Adauga parmezanul ras si tine pe foc 3 min, pana se topeste branza, iar omleta e bine coapta. Lasa sa se raceasca in tigaie, apoi da la frigider. Serveste cu salata de rosii.
Tortilla cu dovlecei
Pofta buna!