Drob de dovlecei

Printeaza

O reteta de drob de dovlecei din: dovlecei, ceapa, paine, oua, ulei, patrunjel verde, marar verde, pesmet, sare si piper.

Ingrediente:

  • 4 dovlecei mari
  • 3 cepe
  • 3 felii de paine
  • 6 oua
  • 100 ml ulei
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 legatura marar verde
  • 5 linguri pesmet
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spălaţi dovleceii şi daţi-i prin maşina de tocat. Curăţaţi ceapa şi treceti-o prin maşina de tocat împreună cu pâinea.

Adău­gaţi în compoziţie ouăle bătute şi verdeţurile tăiate mărunt. Potriviţi de sare şi piper şi amestecaţi bine compoziţia, apoi puneţi-o într-o tavă de chec unsă şi tapetată cu pesmet şi coaceţi la foc mic. Tăiaţi drobul în felii după ce s-a răcit.

Drob de dovlecei

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • drob de dovlecei
  • drob de dovlecel
  • drob de dovlecei cu branza
  • drob din dovlecei

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.