Drob de dovlecei
PrinteazaO reteta de drob de dovlecei din: dovlecei, ceapa, paine, oua, ulei, patrunjel verde, marar verde, pesmet, sare si piper.
- 4 dovlecei mari
- 3 cepe
- 3 felii de paine
- 6 oua
- 100 ml ulei
- 1 legatura patrunjel verde
- 1 legatura marar verde
- 5 linguri pesmet
- sare
- piper
Mod de preparare:
Spălaţi dovleceii şi daţi-i prin maşina de tocat. Curăţaţi ceapa şi treceti-o prin maşina de tocat împreună cu pâinea.
Adăugaţi în compoziţie ouăle bătute şi verdeţurile tăiate mărunt. Potriviţi de sare şi piper şi amestecaţi bine compoziţia, apoi puneţi-o într-o tavă de chec unsă şi tapetată cu pesmet şi coaceţi la foc mic. Tăiaţi drobul în felii după ce s-a răcit.
Drob de dovlecei
Pofta buna!
Incoming search terms:
- drob de dovlecei
- drob de dovlecel
- drob de dovlecei cu branza
- drob din dovlecei