Mini chec cu cirese din: zahar tos, faina, praf de copt, unt, migdale, cirese, suc de mere, sare, ciocolata neagra, nuca, stafide, sos de lamaie, fructe. Ingrediente: 150 g zahar tos 130 g faina 3 oua un pliculet praf de copt 100 g unt 100 g migdale 400 g cirese 50 ml suc de mere […]
Cireşe cu glazură crocantă
PrinteazaCirese cu glazura crocanta din: faina, unt, fulgi de ovaz, zahar brun, cirese, zahar fin, apa si fulgi de migdale.
- 150 g de făină integrală mixtă
- 75 g de unt rece, fără sare, tăiat în cubuleţe
- 4 linguri fulgi de ovăz
- 2 linguri de zahăr brun
- 500g de cireşe, curăţate de sâmburi
- 2 linguri de zahăr fin
- 4 linguri de apă
- 4 linguri fulgi de migdale
Mod de preparare:
Se încălzeşte cuptorul la 180º C/gaz 4. Se mixează făina şi untul până când capătă un aspect de firimituri de pâine.
Se adaugă ovăzul, migdalele şi zahărul.
Se aşază cireşele în patru vase mici termorezistente, apoi se toarnă deasupra amestecul de făină.
Se dau la cuptor 20-25 de minute, până când devin aurii.
Cireşe cu glazură crocantă
Pofta buna!
poate iti place si:
Mini chec cu cirese
Inghetata de cirese cu biscuiti
Inghetata de cirese cu biscuiti din: lapte de orez, cirese, indulcitor, biscuiti. Ingrediente: 2 căni cremă/lapte de orez 1 cană de cireşe fără sâmburi 2 linguri îndulcitor biscuiti Mod de preparare: Intr-un blender se mixează 2 căni cremă/lapte de orez, 1 cană de cireşe fără sâmburi şi 2 linguri îndulcitor. Se toarnă compoziţia într-o […]
Pofta buna!
O sa fac si eu reteta asta