Cireşe cu glazură crocantă

Printeaza

Cirese cu glazura crocanta din: faina, unt, fulgi de ovaz, zahar brun, cirese, zahar fin, apa si fulgi de migdale.

Ingrediente:

  • 150 g de făină integrală mixtă
  • 75 g de unt rece, fără sare, tăiat în cubuleţe
  • 4 linguri fulgi de ovăz
  • 2 linguri de zahăr brun
  • 500g de cireşe, curăţate de sâmburi
  • 2 linguri de zahăr fin
  • 4 linguri de apă
  • 4 linguri fulgi de migdale

 

Mod de preparare:

Se încălzeşte cuptorul la 180º C/gaz 4. Se mixează făina şi untul până când capătă un aspect de firimituri de pâine.

Se adaugă ovăzul, migdalele şi zahărul.

Se aşază cireşele în patru vase mici termorezistente, apoi se toarnă deasupra amestecul de făină.

Se dau la cuptor 20-25 de minute, până când devin aurii.

 

Cireşe cu glazură crocantă

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Mini chec cu cirese

Mini chec cu cirese

Mini chec cu cirese din: zahar tos, faina, praf de copt, unt, migdale, cirese, suc de mere, sare, ciocolata neagra, nuca, stafide, sos de lamaie, fructe. Ingrediente: 150 g zahar tos 130 g faina 3 oua un pliculet praf de copt 100 g unt 100 g migdale 400 g cirese 50 ml suc de mere […]

 

Inghetata de cirese cu biscuiti

Inghetata de cirese cu biscuiti

 

Inghetata de cirese cu biscuiti din: lapte de orez, cirese, indulcitor, biscuiti. Ingrediente: 2 căni cremă/lapte de orez 1 cană de cireşe fără sâmburi 2 linguri îndulcitor biscuiti   Mod de preparare: Intr-un blender se mixează 2 căni cremă/lapte de orez, 1 cană de cireşe fără sâmburi şi 2 linguri îndulcitor. Se toarnă compoziţia într-o […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. Gabriela Martin

    O sa fac si eu reteta asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.