Chec cu rubarbă şi ghimbir

Printeaza

Chec cu rubarba din: faina, bicarbonat de sodiu, ghimbir, unt, miere, melasa, zahar brun, lapte, oua, ghimbir si rubarba.

Ingrediente:

  • 300g de făină
  • 1 linguriţă de bicarbonat de sodiu
  • 1 lingură de ghimbir măcinat
  • 125g de unt
  • 125g de miere
  • 100g de melasă
  • 125g de zahăr brun nerafinat
  • 50ml de lapte
  • 2 ouă
  • 50g de ghimbir confiat
  • 300g de rubarbă, tocată

 

Mod de preparare:

Chec cu rubarbă şi ghimbir: Se încinge cuptorul la 160ºC/gaz 3. Se amestecă toate ingredientele şi se aşază compoziţia într-o tavă de chec de 25 x 12 cm.

Se ţine la cuptor o oră şi 15 minute sau până când este copt în interior.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.