Chec cu rubarbă şi ghimbir
PrinteazaChec cu rubarba din: faina, bicarbonat de sodiu, ghimbir, unt, miere, melasa, zahar brun, lapte, oua, ghimbir si rubarba.
Ingrediente:
- 300g de făină
- 1 linguriţă de bicarbonat de sodiu
- 1 lingură de ghimbir măcinat
- 125g de unt
- 125g de miere
- 100g de melasă
- 125g de zahăr brun nerafinat
- 50ml de lapte
- 2 ouă
- 50g de ghimbir confiat
- 300g de rubarbă, tocată
Mod de preparare:
Chec cu rubarbă şi ghimbir: Se încinge cuptorul la 160ºC/gaz 3. Se amestecă toate ingredientele şi se aşază compoziţia într-o tavă de chec de 25 x 12 cm.
Se ţine la cuptor o oră şi 15 minute sau până când este copt în interior.
Pofta buna!